Hírek


Ötvenedik születésnapot köszöntött a megyei igazgatóság
2018. február 12. 14:59
Környei Béla tű. alezredes február kilencedikén ünnepelte a kerek évfordulót.

Környei Béla tű. alezredes 1968. február kilencedikén született Szegeden. 1991-ben, 23 évesen kezdett dolgozni a szegedi tűzoltóságon. Az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán szerzett diplomát tűzvédelmi mérnök szakon 1996-ban. 1994-től az önkormányzati tűzoltóság tűzmegelőzési kiemelt főelőadójaként, 1999-től pedig a tűzmegelőzési osztály osztályvezetőjeként látta el feladatait.

Az osztályvezetőt munkájának elismeréseként 2009-ben soron kívül alezredessé léptették elő. 2011-ben is kerek évfordulót ünnepelt, ekkor vette át szolgálati jelét a 20 éves Belügyminisztériumi alkalmazásért.

Az alezredes részére Szatmári Imre tű. dandártábornok, megyei igazgató emléktárgyat adományozott, melyet hétfő reggel adott át az igazgatóság épületében.

Felesége és két gyermeke mellett Környei Bélának a megyei igazgatóság teljes személyi állománya is jó egészséget, további magánéleti és munkahelyi sikereket kíván.

 

Fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI


 

Kapcsolódó képek:

Ötvenedik születésnapot köszöntött a megyei igazgatóság Ötvenedik születésnapot köszöntött a megyei igazgatóság Ötvenedik születésnapot köszöntött a megyei igazgatóság