Hírek


Makón raktárépület, Felgyőn régi malom égett
2018. március 10. 08:24
Hódmezővásárhelyen két személyautó ütközött, senki sem sérült meg.

Egy malomépület gyulladt ki pénteken délelőtt Felgyő településén. A tíz méter átmérőjű régi épületben a földszinten tárolt fűszerek és csomagolóanyagok égtek. A csongrádi, a szentesi, a kisteleki és a kiskunfélegyházi egységek érkeztek a helyszínre. A tűzoltók több vízsugárral azonnal megkezdték az oltást. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy raktárépület pénteken kora reggel Makó határában. Reggel hat óra előtt érkezett a lakossági bejelentés, miszerint füst áramlik ki a szomszédos telephely ezerötszáz négyzetméteres épületéből. Hódmezővásárhelyről, Szegedről és Makóról több hivatásos egység érkezett a helyszínre. Mintegy harminc tűzoltó légzőkészülékben, több vízsugárral, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett azonnal megkezdte az oltást. A munkálatokat a nagy füst és a szél is nehezítette. A könnyűszerkezetes csarnokban az ott tárolt zöldségek és papírok égtek. A tűzoltóknak az irodaépület és a hűtőház helyiségeit sikerült megvédeniük a lángoktól. Az eset során senki sem sérült meg, a tűz keletkezési okát vizsgálják a szakemberek.

Két személyautó ütközött pénteken kora reggel Hódmezővásárhelyen, a Ferenc és a Búvár utca kereszteződésében. A város hivatásos egysége áramtalanította a járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt. Az eset során senki sem sérült meg.

Fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI