Hírek


Főigazgatói szemle Csongrád megyében
2018. május 08. 15:43
Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója kedden délelőtt szemlét tartott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon és a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagyot Szatmári Imre tűzoltó dandártábornok, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kísérte végig a szemlén. A nyitó értekezleten részt vett Dr. Juhász Tünde Kormánymegbízott Asszony, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dr. Piros Attila dandártábornok.

A főigazgatót és a meghívott vendégeket a megyei igazgatóság vezetői állománya fogadta. A munkatársak összefoglalták az elmúlt időszak fontosabb feladatait és a következő időszak kiemelt célkitűzéseit. A szemle alkalmával a tábornok tájékozódott mind a hivatali, mind pedig a váltásos munkarendben dolgozó állomány munkakörülményeiről, a szükséges technikai feltételekről.

A szegedi tűzoltó-laktanyában a főigazgatót a szolgálatban lévő állomány fogadta. A főigazgató megtekintette a tűzoltólaktanya, a tűzoltógépjárművek és az egyéb tűzoltó-technikai eszközök, valamint a védőfelszerelések állapotát és karbantartottságát. A szemle délután kettő órakor zárult.

 

Fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI


 

Kapcsolódó képek:

Főigazgatói szemle Csongrád megyében Főigazgatói szemle Csongrád megyében Főigazgatói szemle Csongrád megyében
>>> További képek a galériában <<<