Hírek


Ismét találkoztak nyugdíjas munkatársaink
2018. május 17. 15:00
Több mint hetven egykori kollégáját fogadta a szegedi tűzoltóság.
 

A szegedi katasztrófavédelmi kirendeltség 2018. május huszonnegyedikén ismét találkozóra hívta és várta egykori bajtársait.  A rendezvényre a szegedi tűzoltóságon szolgált tűzoltókat várták a rendezők. Ördög István tű. alezredes, a szegedi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője elmondta, több mint hetven nyugdíjas fogadta el a meghívást. 

Az ebéd előtt az alezredes köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, Csongrád megye méltán büszke az elődök által elért eredményekre, munkásságuk nyomai pedig a mai napig élnek a laktanya falai között. A nyugdíjasok egy perces néma csenddel tisztelegtek mindazok emléke előtt, akik már nem lehettek ott az idei találkozón.

A jó hangulatú ebédet több órás beszélgetés követte a szegedi tűzoltó-laktanya falai között. A nyugdíjasok elmondták, minden évben várják az immár hagyományos rendezvény időpontját. Sokan közülük a magánéletben is szoros barátságot ápolnak egymással, de a legtöbben csak évenként egyszer, a tűzoltóságon találkoznak egymással. Többen közös fényképeket nézegetve emlékeztek a régi történetekre, a közösen átélt élményekre.

Fotó: Molnár Krisztina tű. fhdgy./Csongrád MKI


 

Kapcsolódó képek:

Ismét találkoztak nyugdíjas munkatársaink Ismét találkoztak nyugdíjas munkatársaink Ismét találkoztak nyugdíjas munkatársaink
>>> További képek a galériában <<<