Hírek


Negyedszer is gyermekekkel telt meg a kishomoki raktárbázis
2018. június 05. 10:00
Mintegy kétszáz látogatót fogadtak a szervezők Hódmezővásárhelyen.

A Csongrád Megyei Katasztrófa-és Polgári Védelmi Egyesület idén már negyedik alkalommal rendezte meg gyermeknapi programját a szegedi út mellettii raktárbázison.

A kezdeti  esőt követően a szombati nap napsütésben telt,  kora délelőtt már mintegy hetven kisgyermek játszott a hatalmas füves fás területen. A futballpályán két légvár, a tó melletti részen pedig ügyességi játékok és egy tűzoltóautó is várta a kíváncsi vendégeket. A kishomoki raktárbázis teljes területét percek alatt birtokba vették a gyermekek.

Népszerű volt az air soft pisztoly, ahol a gyermekek mellett a szülők is próbára tehették ügyességüket. A szabadtéri programok mellett a mindkét arcfestőhöz is folyamatosan érkeztek a legkisebbek.

Délelőtt tizenegy órakor kezdődött a Grimm Busz színház előadása. Papes Béla és csapata ezúttal is egy mesejátékot hozott a gyermeknek. Az interaktív előadás ismét nagy sikert aratott, a gyermekek és szüleik vastapssal jutalmazták az előadást.

A mesejáték végére elkészült az ebéd is a kishomoki raktárbázison,  friss hot-dog, hamburger és gyros várta a családokat. A programok délután kettő óráig tartottak, melyről minden család élményekkel gazdagodva térhetett haza.

Fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI

 


 

Kapcsolódó képek:

Negyedszer is gyermekekkel telt meg a kishomoki raktárbázis Negyedszer is gyermekekkel telt meg a kishomoki raktárbázis Negyedszer is gyermekekkel telt meg a kishomoki raktárbázis
>>> További képek a galériában <<<