Hírek


Egy tűzeset és öt műszaki mentés csütörtökön
2018. június 15. 08:50
Hódmezővásárhely egy raktár gyulladt ki, senki sem sérült meg.

Három helyen is a nagy mennyiségű csapadék okozott problémát Csongrád megyében. Csütörtökön Csongrádról és Szegedről érkezett lakossági bejelentés. Szegeden két garázsban az ott tárolt berendezéseket veszélyeztette a felgyülemlett esővíz, Csongrádon pedig az egyik iskola előtt gyűlt össze nagy mennyiségű csapadék. Mindkét településen a város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre, szivattyú segítségével távolították el az esővizet.

Teljes terjedelmében égett egy hódmezővásárhelyi élelmiszerbolt egyik raktárhelyisége csütörtökön délben. A város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre, két vízsugárral végezték el az oltást. A tűzesetben nem sérült meg senki, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem okoztak károkat a környező épületekben.

Megdőlt egy nagy méretű fenyőfa Makón, az Iskola utcában csütörtökön délután. A fa a közeli lakóházat is veszélyeztette, ezért a lakók a tűzoltók segítségét kérték. Pár perccel később Szegeden is az Iskola utcába riasztották az egységeket, itt a járműforgalmat veszélyeztette egy kidőlt fa. A makói és a szegedi egység motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezte el a beavatkozásokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt.