Hírek


Egy tűzeset és egy műszaki mentés csütörtökön
2018. augusztus 10. 09:36
Szeged belvárosában végeztek műszaki mentést a tűzoltók

Két hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet csütörtökön délben Felgyő külterületén. A csongrádi, a szentesi, a kisteleki és a kiskunfélegyházi tűzoltók érkeztek a helyszínre, az egységek közös erővel fojtották el a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Épületre dőlt egy nagy méretű fa csütörtökön délelőtt Szeged belvárosában, az Oskola utcában. A több méter hosszú ágak a gyalogosok és az autósok forgalmát is veszélyeztették. A riasztást követően a város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre. A beavatkozást nehezítette, hogy a fa törzse instabil volt, a fa ágai pedig az épületben is károkat okozhattak volna. A tűzoltók a Szegedi Tűzoltó és Vízimentő Szakszolgálat alpintechnikai szakemberének bevonásával hajtották végre a mentést, a munkálatokat este nyolc órakor fejezték be az egységek. Az eset során nem sérült meg senki, a tűzoltóknak a környező épületeket is sikerült megvédeniük.  

Fotó: Rigó József c. főtörzszászlós /Szegedi HTP


 

Kapcsolódó képek:

Egy tűzeset és egy műszaki mentés csütörtökön Egy tűzeset és egy műszaki mentés csütörtökön Egy tűzeset és egy műszaki mentés csütörtökön