Hírek


Gázszivárgás volt Szegeden, senki sem sérült meg.
2018. szeptember 06. 08:52
A tűzoltók ötven ember elzárkóztatását rendelték el.

Hét körbála égett szerdán reggel Domaszék külterületén, egy tanyaépület közelében. A beavatkozást a szegedi hivatásos egységek végezték el, a tűzesetben személyi sérülés nem történt.

Két személyautó és egy teherautó ütközött szerdán kora délután az 5408-as úton, Kistelek közelében. A ruzsai és a kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége, valamint a szegedi tűzoltók érkeztek a helyszínre. A műszaki mentést forgalomkorlátozás mellett végezték el a tűzoltók. A balesetben két ember megsérült.

Műszaki hiba miatt szivárgott a gáz Szeged belvárosában. A Dugonics utcába riasztották a város hivatásos egységeit, a katasztrófavédelmi művelet szolgálat szakembere is a helyszínre érkezett. A tűzoltók a helyszín biztosítása mellett folyamatos méréseket végeztek. A tűzoltás-vezető biztonsági okokból a két érintett ingatlanban ötven lakó elzárkóztatását rendelte el. A műszerek egyik esetben sem jeleztek veszélyes koncentrációt a levegőben. A hibát a szolgáltató szakemberei hárították el, melyet követően a lakosságvédelmi intézkedések visszavonásra kerültek. Az eset során senki sem sérült meg.