Hírek


Az elmúlt hétvége tűzesetei és műszaki mentései
2018. szeptember 10. 09:16
Több balesethez is riasztották az egységeket az elmúlt negyvennyolc órában.

Egy hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet szombaton délután egy csengelei tanya közelében. A kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a csengelei önkéntes egységek több vízsugárral végezték az oltást. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

Kamionnal ütközött egy személyautó szombaton reggel az M5-ös autópályán, a 153-as kilométerszelvényben. A balesetben nem sérült meg senki, de a roncsok akadályozták a sztráda forgalmát. A kisteleki tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba borult egy személyautó szombaton délután Kiszombor közelében, a 43-as úton. A makói egységek végezték el a műszaki mentést, a balesetben nem sérült meg senki.

Ketten megsérültek abban a balesetben, amely szombaton este történt Bordány és Üllés között, az 5408-as úton. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége és a szegedi tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést.

 

Teljes terjedelmében égett egy személyautó vasárnap délután a mártélyi út mellett. A mártélyi önkéntes és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek közös erővel fojtották el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki.

Melléképületre dőlt egy nagy méretű platánfa vasárnap Szegeden, az Alsó Kikötő soron. A szegedi egységek végezték el a műszaki mentést, melynek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreáállt az érintett útszakaszon.