Hírek


Az elmúlt napok jelentősebb káresetei Csongrád megyében
2018. október 24. 10:23
Felborult egy tréleren autót szállító mikrobusz az M43-as autópályán Szeged térségében

Szombaton az esti órákban Újszentivánon a Mária utca végén 1 hektár területen  száraz fű, nád égett. A riasztást követően a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre és fékezték meg a lángokat.

Vasárnap délelőtt felborult egy tréleren autót szállító mikrobusz az M43-as autópálya 9-es kilométerszelvénye előtt, Szeged térségében, a Makó felé vezető irányban. A balesetben ketten megsérültek. A szegedi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték el a műszaki mentést. A mentés idejére félpályás útzár volt a helyszínen.

Hétfő délután tűz keletkezett egy lakóház két helyiségében Sándorfalván, a Petőfi utcában. A helyszínre a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megfékezték a lángokat. Az egységek az épületben egy embert találtak, aki elhunyt.

Lesodródott az úttestről és az út menti fák közé hajtott egy gépkocsi kedd délelőtt Csongrád megyében a Szatymaz külterületén húzódó Neszürjhegyi úton, az 5-ös főút közelében. A balesethez Szegedről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A baleset során személyi sérülés nem történt.