Hírek


Az elmúlt hétvége tűzesetei és műszaki mentései
2018. október 29. 10:05
Ásotthalmon egy százötven négyzetméter alapterületű magánház tetőszerkezete égett szombaton kora este.

Szombat reggel Fábiánsebestyén mellett, a 4642-es út 48-as kilométer szelvénynél egy autó az árokba hajtott. A szentesi hivatásos és a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltók végezték el a műszaki mentést. A baleset során egy fő könnyű sérülést szenvedett.

Szombaton kora délután Mindszenten az Akácfa utcában egy családi ház tizenkettő négyzetméter alapterületű kazánház helyisége égett. A riasztást követően a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre és fékezték meg a lángokat. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

Dóc külterületén, a 4519-es út 36-os kilométer szelvénynél egy kerti szerszámokat szállító kisteherautó  és egy személygépjármű ütközött szombat délután. A szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ásotthalmon egy százötven négyzetméter alapterületű magánház tetőszerkezete égett szombaton kora este. A helyszínre a szegedi, a rúzsai és a kiskunhalasi hivatásos, valamint az ásotthalmi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megfékezték a lángokat.

Vasárnap reggel Szegeden a Pihenő utca végén 9 hektár területen gaz, avar égett. A riasztást követően a szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre és fékezték meg a lángokat. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

Vasárnap a kora esti órákban az M5-ös autópálya 160-as kilométer szelvénynél két személygépjármű ütközött. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Négy fő könnyű sérültet a mentők elszállítottak a baleset helyszínéről. A mentés idejére útzár volt a helyszínen.