Hírek


Három tűzeset, két műszaki mentés
2018. október 30. 08:42
Az elmúlt 24 óra eseményei

Személygépkocsi csomagtere égett tegnap kora délután Makón, az Ardics utcában. Személyi sérülés nem történt, a kiérkező makói hivatásos tűzoltók percek alatt eloltották a tüzet.

Délután száraz fű, avar égett az M5 autópálya mellett, Balástya közelében. A körülbelül háromszáz négyzetméteren égő tüzet a helyszínre érkező balástyai önkéntes -, és a kisteleki hivatásos tűzoltók oltották el.

Kora este Dóc közelében gyulladt meg az aljnövényzet. A tüzet a sándorfalvi önkéntes tűzoltók és a kisteleki hivatásosok rövid idő alatt eloltották.

Méhész szakember segítsége is kellett a méhek eltávolításához tegnap délben Szegeden, a Hóbiárt Basa utcában: egy társasház előtt álló fát vettek birtokba a rovarok, amelyek a járókelőket veszélyeztették. A szegedi hivatásos tűzoltók létraszer segítségével juttatták fel a szakembert a megfelelő magasságba, aki aztán eltávolította a fészket.

Ma hajnalban Makón, a Holló utcában egy nagyméretű fa dőlt az úttestre. A fát a helyszínre érkező makói tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.