Hírek


Tűz volt egy szentesi lakóházban
2019. március 12. 09:54
Senki sem sérült meg, az oltást a város hivatásos egysége végezte el.

A mentőszolgálat kérte a tűzoltók segítségét hétfőn délelőtt. Egy szegedi, hetedik emeleti lakáshoz riasztották a szegedi egységeket, ahol egy súlyosan sérült asszony feküdt magatehetetlenül a szobában. A tűzoltók egy speciális mentőágyra rögzítették a beteget, majd a lépcsőházon át vitték le a ház előtt várakozó mentőautóhoz.

Megdőlt egy fa hétfőn Hódmezővásárhelyen, a Kisfaludy utcában. A város hivatásos egysége végezte el a mentést, amelynek köszönhetően a közeli épületben nem keletkeztek károk.

Az erős szél megbontotta a felgyői általános iskola tetőszerkezetét, a meglazult darabok veszélyeztették az udvaron játszó iskolásokat. Hétfőn délelőtt érkezett a segélyhívás, melyet követően a csongrádi egység érkezett a helyszínre. A tűzoltók dugólétra és kéziszerszámok segítségével erősítették vissza a tetőre a két négyzetméteres bádoglemezt. A beavatkozásnak köszönhetően senki sem sérült meg.

Egy szentesi lakóházban csaptak fel a lángok hétfőn kora este. A Pintér utcai családi ház egyik szobája és a folyosó égett, az esethez a szentesi tűzoltókat riasztotta a főögyelet. Az egységek két vízsugárral fojtották el a lángokat. A ház lakói időben elhagyták az épületet, személyi sérülés nem történt.