Hírek


Két műszaki mentés, négy tűzeset
2019. augusztus 13. 07:36
Az elmúlt nap eseményei

Makón, a Návay Lajos téren elektromos vezetékre szakadt egy nagyméretű faág tegnap reggel. A makói hivatásos tűzoltók egy csáklya segítségével emelték le az ágat a vezetékről.

Késő délelőtt a szegedi Olajos utca végén, a töltés oldalában körülbelül háromszáz négyzetméteren lángolt a száraz aljnövényzet. A helyszínre a szegedi tűzoltók érkeztek, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Délután a 4432. számú út mellett, Makó közelében kapott lángra a száraz fű, mintegy kétszáz négyzetméteres területen. A makói tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat.

Kora este az algyői iparterületen kétezer négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet. A tüzet az algyői létesítményi tűzoltók a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltókkal közösen oltották el.

Ötven négyzetméteren lángolt a növényi hulladék este Szatymazon. A tüzet a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók a sándorfalvi önkéntes egységgel közösen percek alatt eloltották.

Ma hajnalban egy nagyméretű fa dőlt az úttestre Ásotthalmon, a Köztársaság utcában. A fát a mórahalmi önkéntes tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.