Hétvége eseményei Csongrád-Csanád megyében

2020. szeptember 07. 08:48

Több balesethez, tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit

Pénteken a délelőtti órákban Hódmezővásárhelyen a Hódtó utcában egy lakóingatlan erkélyén a kopolit üveg megrepedt, amely veszélyeztette a forgalmat. A beavatkozáshoz a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kézi szerszámok segítségével távolították el a megrepedt üveget.

Szombaton hajnalban egy 170 négyzetméteres épület égett Újszentivánon a Felszabadulás utcában. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Szegeden a Szabad Sajtó utcában személygépjármű motortere füstölt. A gépjármű motorterét a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral visszahűtötték, a gépjárművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap hajnalban Apátfalva közelében a 43-as számú út 38-as kilométerszelvényében két személygépkocsi ütközött. A baleset következtében az egyik gépjármű kigyulladt, a tüzet a makói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt érvényben, a balesetben személyi sérülés nem történt.

Vasárnap Mindszenten a Mihási úton 150 négyzetméteren száraz fű égett. A tüzet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el.

Makón a József Attila utcában nagy méretű fa trafóházra és személygépjárműre dőlt. A fát a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Csengele közelében az 54306-os számú úton egy személygépjármű árokba sodródott és fának ütközött. A műszaki mentéshez a kisteleki, a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos-, valamint a kisteleki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a gépjármű vezetőjét kézi erővel emelték ki. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben, a balesetben egy személy megsérült.

Szegeden a Tisza Lajos körúton két személygépjármű ütközött. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy megsérült.

Szegeden a Zárda utcában egy személygépkocsi motortere égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.