Négy tűzoltás, három műszaki mentés

2020. július 20. 09:07

A hétvége káreseményei

Pénteken a délutáni órákban Szentesen, a Józsefszállás tanya közelében 200 köbméteres trágyarakás izzott. A beavatkozáshoz a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral szüntették meg az izzást. Munkájukat egy erőgép segítette, személyi sérülés nem történt.

Szombaton a délelőtti órákban Üllésen, a Dorozsmai úton központi napelem rendszerének inverter kábelei égtek. A tűzesethez a ruzsai, a kisteleki, a szegedi és a kiskunmajsai hivatásos -, valamint az üllési önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Hódmezővásárhelyen, a Kutasi úton és az Oldalkosár utcában dőlt ki egy-egy nagyméretű fa, Szentesen a Köztársaság utcában hasadt le egy faág. A kidőlt fákat a hódmezővásárhelyi, a lehasadt faágat a szentesi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Vasárnap délelőtt Kisteleken, az Árpád utcában egy személygépjármű motortere égett. A tüzet a kisteleki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Délután Hódmezővásárhelyen, a 47-es főút 198. kilométerszelvényében nagyméretű fa az útra dőlt, amely akadályozta a forgalmat. A fát a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Az esti órákban Kisteleken a Radnóti Miklós utcában melléképület égett. A tüzet a kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos-, valamint a kisteleki önkéntes tűzoltók oltották el, személyi sérülés nem történt.