Halálos tűzeset Makón

2020. november 30. 09:02

Tűz volt egy kiszombori családi házban pénteken este. Az egyik szoba gyulladt ki, a benne lévő berendezési tárgyak égtek. Az oltást a makói és a szegedi hivatásos egységek végezték el. A tűzben egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett. 

Két személyautó karambolozott pénteken kora délután Szentes belterületén. A műszaki mentést a város hivatásos egysége végezte el, a balesetben senki sem sérült meg. 

 

Egy személyautó motortere égett szombaton délután Hódmezővásárhelyen, az Andrássy úton. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elvégezték az oltást, a tűzesetben senki sem sérült meg. 

 

Halálos tűzeset történt vasárnap délelőtt Makón. Egy családi házban csaptak fel a lángok, a bútorok égtek. A makói tűzoltók fojtották el a lángokat, oltás közben egy holttestet találtak a szobában. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzesetei helyszíni szemlét hajtott végre, a szakemberek vizsgálják a baleset körülményeit. 

A tűzhelyen felejtett étel füstölt egy társasházban Szegeden vasárnap délben. Egy első emeleti lakáshoz riasztották a város tűzoltóit, az egység azonnal visszahűtötte az izzó edényzetet, majd átszellőztette a füsttel érintett helyiségeket. Senki sem sérült meg. 

Két személyautó ütközött vasárnap kora este Hódmezővásárhelyen, a Rákóczi és a Jókai utca kereszteződésében. A város hivatásos egysége áramtalanította a járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt. A balesetben két ember megsérült. 

Felborult egy személyautó vasárnap este az 5408-as úton Szegednél. A szegedi hivatásos egység áramtalanította, majd kerekeire állította a járművet. A balesetben egy ember megsérült.  

Fotó: Csongrád MKI/archívum