Balesethez és segítségnyújtáshoz riasztották a megye tűzoltóit

2021. október 11. 09:27

Pénteken két tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit. Kistelekhez közeli tanyán növényi hulladékot égettek, szintén Kisteleken a Kossuth utcában személyautó kereke füstölt. A tűzesetekhez a kisteleki hivatásos tűzoltók vonultak, akik mindkét esetben elfojtották a lángokat.

Szegeden a Pálfy utcában lehasadt faág veszélyeztette a forgalmat, amelyhez a szegedi tűzoltók vonultak. A lehasadt faágat láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Pénteken egy szegedi lakáshoz riasztották a szegedi hivatásos egységet. Egy személy rosszul lett és önerejéből nem tudott ajtót nyitni. A tűzoltók nyitották fel a lezárt lakást, majd a személyt átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik azonnal megkezdték az ellátást.

Szombaton a reggeli órákban egy traktorral ütközött össze egy személyautó Újszentiván és Szeged-Szőreg városrész között. A balesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két embert emeltek ki az autóból és átadták őket a mentőszolgálat munkatársainak.

A délutáni órákban hulladékot égettek Szegeden a Dorozsmai úton veszélytelen környezetben. A szegedi hivatásos tűzoltók fojtották el a lángokat.

Vasárnap a reggeli órákban kerítésre dőlt fa akadályozta a forgalmat Szegeden, a Herke utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték el.