Kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak

2024. április 17. 07:52

Az elmúlt 24 óra eseményei

Fákat döntött ki a kedd délutáni órákban erős széllel érkező hidegfront vármegyénk területén. Ezzel kapcsolatosan Szeged térségéből érkezett a legtöbb bejelentés: hat esetben avatkoztak be láncfűrésszel a szegedi hivatásos tűzoltók kidőlt fák, leszakadt ágak eltávolítása érdekében. Ezen kívül Mórahalom térségében két esetben a helyi önkéntes tűzoltók távolítottak el kidőlt fát, míg Szatymazon a Sándorfalvi Önkéntes Tűzoltóság egységének beavatkozására volt szükség.

A reggeli órákban a 4414. számú úton, Hódmezővásárhely – Batida közelében személygépkocsi hajtott az út menti árokba. Személyi sérülés nem történt, a helyszínre érkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását hajtották végre.

Délelőtt Algyőn, az atkai Tisza – holtágnál 10 négyzetméteren égett összehordott hulladék. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották.

Kora délután Hódmezővásárhelyen, a Szentesi úton szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. Vezetője megsérült, a jármű áramtalanítását a kiérkező hódmezővásárhelyi hivatásos egység végezte el.

Csongrád – Bokroson egy tanya udvarán 120 négyzetméter alapterületű trágyarakás égett, amit a helyszínre érkező csongrádi hivatásos tűzoltó egységek két vízsugárral oltottak el.

Este Üllésen, az Árpád utcában egy udvaron álló személygépkocsi égett. Személyi sérülés nem történt, a ruzsai tűzoltók egy vízsugár segítségével megfékezték a lángokat.