A 2019 év teljesítményét értékeltük

2020. február 12. 13:59

Évértékelő a Megyeházán

A Csongrád Megyei Kormányhivatal adott otthont a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hagyományos évértékelő állománygyűlésének kedden délelőtt.

A rendezvény elöljárója Dr. Mógor Judit tű. dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hatósági főigazgató – helyettese volt.

A rendezvény bevezetéseként az értekezlet résztvevői megtekintették a Katasztrófavédelem 2019 évi tevékenységét illusztráló kisfilmet, majd Szatmári Imre tű. dandártábornok, megyei igazgató tette meg szóbeli kiegészítését az elmúlt évről szóló írásos beszámolójához. 

Beszédében kiemelte, hogy feladatainkat egységes vezetői módszertannal, korszerű eszközparkkal, logisztikai háttérrel végeztük. Egységes elvek alapján szerveztük a vezetői, irányítói, ellenőrzési és felügyeleti munkát. Igazgatóságunk megőrizte stabilitását szervezetében, létszámában, tevékenységének szabályozottságában. Tovább javítottuk a személyi állomány felkészültségét, az állomány összetételét. A tisztek létszámát növelni tudtuk, valamint a végrehajtó állományon belüli szakmai beosztásokba történő átsorolásokat végrehajtottuk.

A szervezeti egységek vezetői többéves tapasztalattal rendelkeznek, kiválasztásukkor fő szempont volt a magas szintű szakmai ismeret, a hivatás iránti elkötelezettség. A vezetők elhivatottak a szervezeti célok elérésére, a rendszeres vezetői fórumok pedig lehetővé teszik a feladat-végrehajtás pillanatnyi helyzetének értékelését.

Igazgatóságunk éves tevékenységét Dr. Mógor Judit tű. dandártábornok értékelte. Kiemelte, hogy a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nem véletlenül foglal el előkelő helyet a katasztrófavédelem rendszerében: munkánkat gondos, előrelátó tervezés, a hatékony megelőzés érdekében folytatott következetes hatósági tevékenység és felelősségteljes gazdálkodás jellemzi.

Főigazgató – helyettes asszony tolmácsolta Belügyminiszter úr, Államtitkár úr és Főigazgató úr elismerését az elmúlt évben végzett magas színvonalú tevékenységért.

Fotó: Macsek Dorina