Tűz Szegeden, baleset Makón

2021. február 16. 09:15

Teljes terjedelmében égett egy melléképület késő este Szegeden, a Rendező téren. A szegedi tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre, négy vízsugárral kezdték meg az oltást. A munkálatok közben a tűzoltók négy gázpalackot vittek ki az épületből. A tűzben a melléképület és egy személyautó is jelentősen károsodott, de a beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek át a főépületre. Személyi sérülés nem történt. 

Árokba borult egy személyautó hétfőn délelőtt az 55-ös úton, Mórahalom közelében. A műszaki mentést a mórahalmi önkéntes és a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el, a balesetben egy ember megsérült. 

Megdőlt egy nagy méretű fa hétfőn Makó belterületén. A fa veszélyeztette az arra közlekedőket is, a lakosok a tűzoltók segítségét kérték. A makói hivatásos egység motoros láncfűrész segítségével végezte el a beavatkozást, a forgalom zavartalanul haladhatott tovább az érintett útszakaszon.  

Jelzett és életet mentett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután egy tömörkényi családi házban. A megemelkedett koncentrációt a csongrádi tűzoltók mérőműszerei is kimutatták. A jelzőkészüléknek köszönhetően senki sem sérült meg. 

Két személyautó ütközött hétfőn délután Makón, a Hold utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték el, a karambolban két ember megsérült.  

Fotó: Csongrád-Csanád MKI/archívum