Baleset Szegednél, ketten súlyosan megsérültek

2022. október 18. 12:18

Egy családi ház terasza égett hétfőn délelőtt Szentesen. A szentesi és a csongrádi tűzoltók érkeztek a helyszínre, a tűz ekkor már elérte a tetőszerkezetet is. Négy vízsugárral oltották el a lángokat az egységek, a tűzben senki sem sérült meg.

Jelzett és életet mentett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn reggel egy makói családi házban. A fürdőszobában elhelyezett készülék riasztott, a lakók azonnal hívták a segélyhívót. A makói tűzoltók mérőműszerei is kimutatták a megemelkedett koncentrációt. A gázszolgáltató a lakók biztonsága érdekében előírta a fűtőberendezés karbantartását. Az érzékelőnek köszönhetően senkinek sem esett baja. 

Fának ütközött egy autó hétfőn kora délután Mindszenten. A hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, egy ember megsérült a balesetben. 

Súlyos balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók hétfőn délután. Teherautó és személyautó karambolozott az 5-ös főúton Szegednél. Mindhárom utast a tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott személyautóból, a sofőrt kézi erővel, a két utast pedig csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani. A műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték el az egységek. A teherautó sofőrje nem sérült meg.  

Fotó: Csongrád-Csanád MKI/archívum