Az elmúlt hétvége műszaki mentései

2022. december 12. 09:09

Villanyoszlopnak ütközött egy autó szombaton Szeged-Szőreg területén, a Magyar utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a sofőr megsérült a balesetben.

Két autó karambolozott szombaton Makón, az Arany János utcában, az egyik jármű az árokba sodródott az ütközést követően. A makói tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Egy ember megsérült. 

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa szombaton Zsombónál, az 5405-ös úton. A mentéshez a szegedi tűzoltókat riasztották , a beavatkozást követően a forgalom zavartalanul haladt tovább. 

Parkoló autókra dőlt egy nagy méretű fa vasárnap Szegeden, a Borbás utcában. A beavatkozást a város hivatásos tűzoltói végezték el motoros láncfűrész segítségével. Személyi sérülés nem történt. 

Hódmezővásárhelyen két beavatkozást végeztek a hivatásos egységek vasárnap. Délelőtt kilenc órakor a Kaszap utcában hasadt egy faág az alatta parkoló autóra. Tíz órakor pedig a Szabadság térről érkezett bejelentés. Itt lakóépületnek dőlt egy fa törzse. A műszaki mentést mindkét esetben rövid idő alatt elvégezték az egységek, senki sem sérült meg. 

Fotó: Csongrád-Csanád MKI/archívum