Halálos balesethez riasztották szegedi a tűzoltókat

2023. június 02. 08:52

Egy nagy méretű szemetes égett csütörtökön Szegeden, az Űrhajós utcában. A tűz a közelben parkoló autókat is veszélyeztette. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a járművek nem rongálódtak meg.

Halálos baleset történt csütörtökön Szegeden. Lesodródott az úttestről, majd betonoszlopnak ütközött egy autó a Gyálai úton. Két ember a roncsok közé szorult, őket a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni az autóból. Egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik utast a kiemelést követően a mentők azonnal kórházba szállították. A mentés idején teljes útlezárás volt érvényben. 

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő csütörtökön Szegeden, egy Csongrádi sugárúti lakásban. A szegedi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a lakás helyiségeiben, a mérőműszerek is kimutatták a megemelkedett szén-monoxid-koncentrációt. A szakemberek a lakók biztonsága érdekében átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A jelzőkészüléknek köszönhetően nem sérült meg senki. 

Fotó: Csongrád-Csanád VMKI/archívum