Vízóraaknába esett egy asszony Szegeden

2023. szeptember 12. 09:15

A tűzoltók mentették ki az asszonyt.

Letört, magasban lógó ágak veszélyeztették az iskolásokat hétfőn Csongrádon, a Piroska János téren. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem sérült meg senki. 

Vízóraknába esett egy idős asszony hétfőn délelőtt egy szegedi társasház udvarán. A szegedi hivatásos egység feszítővágó segítségével szabadította ki az aknából a sérültet, majd átadták a mentőknek. 

Kigyulladt egy kombájn hétfőn Szentesen. A város hivatásos tűzoltói hűtötték vissza az izzó alkatrészeket, személyi sérülés nem történt. 

Autóra dőlt egy nagy méretű fa hétfőn Szentesen. A szentesi egység motoros láncfűrésszel végezte el a műszaki mentést, az eset során senki sem sérült meg. 

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután egy csongrádi lakás fürdőszobájában. Egy nyílt égésterű vízmelegítő üzemelt, ekkor adta le a vészjelzést a berendezés. A csongrádi tűzoltók is méréseket végeztek a lakásban, majd a gázszolgáltatóval közösen átvizsgálták a fűtőberendezéseket. A jelzőkészüléknek köszönhetően senki sem sérült meg.  

Fotó: Csongrád-Csanád VMKI/archívum