2020-ban is FUTÓTŰZ HORIZONTÁLIS LÉPCSŐFUTÁS ÉS FUSS A SZEGEDI GYERMEKSEBÉSZETÉRT JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS!

2020. január 28. 13:21

2020 májusában ismét találkoznak az ország legerősebb és legkitartóbb tűzoltói Szeged történelmi belvárosában, a Dóm téren. A több éves hagyománnyal rendelkező versenyen a résztvevők jótékonykodnak is – a rendezvény teljes bevételét a szegedi gyermekklinikának ajánlják fel. A 2019-es rendezvényen mintegy egymillió forintot gyűjtöttek a tűzoltók, az az összeg a beteg gyermekek gyógyítását szolgálta.

Ötödik alkalommal rajtol el Szeged történelmi belvárosából a Futótűz Horizontális Lépcsőfutó verseny. A mára hagyománnyá vált extrém sportrendezvényre több mint száz tűzoltót várnak a szervezők. A rendezvényre kilátogató családok idén sem csalódnak majd: látványosságok sora várja az érdeklődőket Szegeden, a Dóm téren. Természetesen idén sem csak a tűzoltók versenyezhetnek és jótékonykodhatnak. A szervezők több kategóriában is várják a lakosok jelentkezését. 

A neves rendezvény az utóbbi évek során nemzetközi méretűvé nőtte ki magát, hiszen az utóbbi években már Ausztriából és Romániából és érkeztek nevezések. 

A verseny pontos kiírása az alábbi linken érhető el:

Versenykiírás 2020.

A galériában a 2019-es képeket nézegetve hangolódhat az idei versenyre! 

Fotók: Csongrád MKI/archívum