Használaton kívüli traktor égett, baleset az M5 autópályán

2021. július 22. 11:34

Szerdán Hódmezővásárhelyen a Bálint utcába kidőlt fához riasztották a város tűzoltóit, akik motoros láncfűrész segítségével végezték el a beavatkozást.

Szegeden a Kettőshatári út közelében egy hektár területen száraz fű, avar égett, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltottak el.

Öttömös közelében lévő tanyán használaton kívüli traktor égett. A tűzesethez a ruzsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Az esti órákban az M5 autópálya Röszke felé vezető oldal 173. kilométerszelvényében két személygépjármű ütközött össze. A szegedi hivatásos tűzoltók egy személyt feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki.

A mentők két esetben kérték a tűzoltók segítségét szerdán. Egy csongrádi ingatlan garázstetején lett rosszul egy férfi, akit a csongrádi hivatásos tűzoltók juttattak le és átadtak a mentőszolgálat munkatársainak. Szegeden a Barát utcában idős férfi a padláson lett rosszul, önerejéből nem tudott lejönni. A szegedi hivatásos tűzoltók juttatták le és adták át a mentőszolgálat munkatársainak.

Fotó: Csongrád-Csanád MKI archívum