Halálos baleset történt Maroslelénél

2023. március 23. 07:58

Ötszáz négyzetméteren lángolt az avar szerdán az 5-ös számú főút mellett, Kisteleknél. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége fékezte meg a lángokat, a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben.

Tűz volt egy lakatlan, romos épületben szerdán délután Hódmezővásárhelyen. A város két hivatásos egysége rövid idő alatt elfojtotta a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Halálos baleset történt szerdán délután az M43-as autópályán, Maroslele közelében. A közútkezelő teherautójába csapódott egy kamion, a teherautó az út menti árokba borult, maga alá temetve a sofőrt. A szegedi és a makói hivatásos tűzoltók a kiérkezést követően azonnal megkezdték a mentési munkálatokat, a beavatkozást a földeáki önkéntes egység is segítette. A helyszínre riasztották a szegedi tűzoltók daruját is, ennek segítségével emelték fel az árokba borult járművet. A sofőrt azonnal kiemelték, majd átadták a mentőknek, de az életét már nem lehetett megmenteni. A műszaki mentés idején az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. 

A baleset kapcsán a mentésben részt vevő tűzoltók, valamint a vármegyei katasztrófavédelem teljes személyi állománya részvétét és együttérzését fejezi ki az érintettek és a hozzátartozók felé. 

Fotó: Süli Csaba/Tisza KMSZ

         Ratkay Csaba/Makói HTP

         Kiss Viktor/Makói HTP