Tűzesetek és balesetek is voltak kedden

2024. augusztus 28. 08:57

Két szemeteskonténer lángolt kedden hajnalban Szegeden, a Sík Sándor utcában. A tűz átterjedt egy közelben parkoló autóra is, ami teljesen kiégett, egy másik járműben is károk keletkeztek. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el. Személyi sérülés nem történt, a tűz pontos körülményeit a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják.

A tűzhelyen felejtett, felforrósodott étel égett kedden reggel egy kiszombori családi házban. A makói tűzoltók oltották el a lángokat, senki sem sérült meg a tűzesetben. 

Baleset történt kedden kora délután az M5-ös autópályán, Szeged közelében. Egy személyautó utánfutót vontatott, amelyen egy autót szállított. A trailer felborult, teljesen elzárva az autópálya belső sávját. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók két egysége végezte el, személyi sérülés nem történt. 

Egy kamion és egy utánfutóján két autót és egy quadot szállító autó ütközött össze az M43-as autópálya 54-es kilométerszelvényénél, Csanádpalota térségében, a határ felé vezető irányban szerdán reggel. Az ütközés következtében a kamion az árokba borult, a személyautó utánfutója pedig felborult. A makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték el a műszaki mentést, a balesetben három ember sérült meg. 

Fotó: Luczó László/Makó HTP