A hétvége eseményei

2020. augusztus 10. 09:09

Pénteken a Stefánián egy ingatlan nád aljzatú födéme beizzott. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet két vízsugárral oltották el.

Szegeden a Víztorony térnél helyi menetrendszerinti járatú busz motortere égett. A szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt érvényben, személyi sérülés nem történt.

Szegeden a Cickafark utcában egy lakóház teljes terjedelmében égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

 

Szombaton a délutáni órákban Szegeden az Állomás utcában egy raktárban összehordott szemét égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Baks és Ópusztaszer között a 4519-es számú út 25-ös kilométerszelvényénél motoros baleset történt. A kisteleki hivatásos tűzoltók a motort áramtalanították. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben. A balesetben egy fő megsérült.

 

Vasárnap a reggeli órákban Hódmezővásárhelyen a Klauzál utcában családi ház konyhájában mikrohullámú sütő égett. A tüzet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Szegeden a Boldogasszony sugárúton egy társasház pincéjében nagymennyiségű víz gyűlt össze vízvezeték sérülés miatt. A vizet a szegedi hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével távolították el.

A hétvégén Hódmezővásárhelyen, Makón és Kisteleken több esetben is lehasadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat. A megye tűzoltó egységeinek hat esetben kellett fákat eltávolítaniuk, személyi sérülés nem történt.