Baleset Domaszéknél, hárman megsérültek

2022. november 29. 13:14

Megcsúszott, majd felborult egy autó hétfőn reggel Hódmezővásárhelyen, a Görbe utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. A sofőr egyedül utazott, nem sérült meg.

Árokba sodródott egy személyautó hétfőn délelőtt az 5431-es úton, Domaszéknél. Hárman is megsérültek a balesetben. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el. 

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délben egy családi házban Szegeden. A fürdőben egy nyílt égésterű vízmelegítő üzemelt. A tűzoltók méréseket végeztek a lakás minden helyiségében. A gázszolgáltató szakemberei a lakók biztonsága érdekében átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A jelzőberendezésnek köszönhetően senki sem sérült meg. 

Szegeden és Csongrádon is a mentők kérték a tűzoltók segítségét hétfőn este. Mindkét esetben egy-egy sérült emberhez riasztották őket, de a mentőegység nem jutott be a lezárt ingatlanokba. A tűzoltók mindkét esetben a bejárati ajtó befeszítésével biztosítottak szabad utat, a mentők munkatársainak, akik a gyors beavatkozásoknak köszönhetően azonnal megkezdhették a betegek ellátását. 

Fotó: Csongrád-Csanád MKI/archívum