Tűz és baleset csütörtökön

2024. július 12. 09:00

A járda felett lógott egy letört, több méteres faág csütörtökön Szegeden, az Ősz utcában. Az ágat a város hivatásos tűzoltói távolították el, nem okozott sérülést. Deszknél az úttestre dőlt fa akadályozta az autósok forgalmát, a szegedi hivatásos egység motoros láncfűrésszel távolította el. A délutáni órákban pedig a szegedi Füge utcából jelezték a lakosok, hogy egy leszakadt ág veszélyezteti a forgalmat. A szegedi egység rövid időn belül elvégezte a műszaki mentést.

Árokba borult egy kamion csütörtökön délután Hódmezővásárhelynél, a 47-es úton. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben senki sem sérült meg. 

Ezer négyzetméteren égett a tarló csütörtökön az M5-ös autópálya mellett, Balástya közelében. A kisteleki hivatásos, valamint a balástyai kutató- és mentőcsoport, valamint a kisteleki önkéntes tűzoltók végezték el az oltást. Forráskútnál pedig nagyfeszültségű vezetékre szakadt egy fa, a szikrák pedig tüzet okoztak a vezeték alatti területen. A kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók három egysége és a balástyai kutató- és mentőcsoport tagjai, valamint a balástyai önkéntes tűzoltók közös erővel fékezték meg a lángokat. Hat vízsugárral végezték az oltást, a tűzesetben senki sem sérült meg. 

Fotó: Csongrád-Csanád VMKI/archívum