AKTUÁLIS HÍREINK

Balesetek az M5-ös autópályán 2023. június 08.

A felázott talajban megdőlt egy több méter magas fenyőfa szerdán Makón, veszélyeztetve a közeli lakóházat is. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a ház nem rongálódott meg.

Baleset Mórahalomnál 2023. június 07.

Kerítésre dőlt egy nagy méretű fa Makón. Kedden délelőtt érkezett a lakossági bejelentés, a város hivatásos egysége rövid idő alatt elvégezte a műszaki mentést.

Egy tűzeset és egy műszaki mentés hétfőn 2023. június 06.

Egy személyautó motortere égett hétfőn Szegeden, az Olajos utcában. A tüzet a szegedi hivatásos egység oltotta el, senki sem sérült meg.

Halálos balesethez riasztották szegedi a tűzoltókat 2023. június 02.

Egy nagy méretű szemetes égett csütörtökön Szegeden, az Űrhajós utcában. A tűz a közelben parkoló autókat is veszélyeztette. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a járművek nem rongálódtak meg.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő Szegeden 2023. június 01.

Leszakadt faágak veszélyeztették a lakókat szerdán Hódmezővásárhelyen, a Szabadság téren. A lakossági bejelentést követően a város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel végezte el a műszaki mentést, nem sérült meg senki.

ESEMÉNYEK

Nincs egy aktív esemény sem.

OMSZ

Betöltés alatt...
OMSZ RiasztásokBorsod-Abaúj-ZemplénSzabolcs-Szatmár-BeregHajdú-BiharBékésCsongrád-CsanádBács-KiskunBaranyaSomogyZalaVasGyőr-Moson-SopronKomárom-EsztergomTolnaVeszprémFejérBudapestPestJász-Nagykun-SzolnokHevesNógrádMagyarország
Aktuális riasztások

Érvényben lévő meteorológiai riasztások

VIHARJELZÉS

Fertő tó

MÁSODFOK

Fertő tó illusztráció

Balaton

Nincs viharjelzés

Balaton illusztráció

Velencei-tó

Nincs viharjelzés

Velencei-tó illusztráció

Tisza-tó

Nincs viharjelzés

Tisza-tó illusztráció