AKTUÁLIS HÍREINK

Idén is támogatásban részesülnek az önkéntes mentőszervezetek 2024. április 24.

A korábbi évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem idén is kiírta azt a pályázatot, amely az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó működési költségek finanszírozására nyújt lehetőséget a központi költségvetésből. Az önkéntesek számára rendelkezésre álló hétszáz milliós pályázati forrásból összesen százmillió forint fordítható az önkéntes mentőszervezetek támogatására.

Súlyos baleset történt a szegedi rakparton 2024. április 24.

Egy melléképület égett kedden délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Fáncsy utcában. A város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre, azonnal megkezdték az oltást. Megakadályozták, hogy a lángok károkat okozzanak a főépületben. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Baleset Szentesnél, tűz Szegeden 2024. április 23.

Két autó karambolozott hétfőn reggel a 451-es úton, Szentesnél. A szentesi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a balesetben ketten sérültek meg.

Tűzesetek és műszaki mentések vasárnap 2024. április 22.

Vasárnap délelőtt, egy Felgyő közelében található tanya mellett, húsz négyzetméter területen trágyarakás égett. A helyszínre érkező csongrádi hivatásos tűzoltók kettő vízsugárral oltották el a lángokat.

Két műszaki mentés csütörtökön 2024. április 19.

Ágak hasadtak le egy kiszombori iskola udvarán álló fáról csütörtökön. Délelőtt érkezett a bejelentés, melyet követően a makói hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Csongrádon is leszakadt ágak veszélyeztették a gyalogosokat a Fő utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

ESEMÉNYEK

Nincs egy aktív esemény sem.

VIHARJELZÉS

Balaton

ELSŐFOK

Balaton illusztráció

Velencei-tó

ELSŐFOK

Velencei-tó illusztráció

Fertő-tó

Nincs viharjelzés

Fertő-tó illusztráció

Tisza-tó

Nincs viharjelzés

Tisza-tó illusztráció