AKTUÁLIS HÍREINK

Halálos baleset történt Maroslelénél 2023. március 23.

Ötszáz négyzetméteren lángolt az avar szerdán az 5-ös számú főút mellett, Kisteleknél. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége fékezte meg a lángokat, a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben.

„A füstérzékelő életet menthet” – jubileumi alkotói pályázat 2023. március 21.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2023-ben immáron tizedik alkalommal hirdeti meg alkotói pályázatát az iskolások körében.

Ház égett Szegeden 2023. március 21.

Úttestre és a felette futó vezetékre dőlt egy nagy méretű fa hétfőn Ruzsán. A ruzsai hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, senki sem sérült meg.

Az elmúlt hétvége tűzoltói beavatkozásai vármegyénkben 2023. március 20.

Tűz volt Szegeden szombaton délután, a Gyertyaöntő utca melletti erdős területen. A szegedi tűzoltók két egysége rövid idő alatt elfojtotta a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben.

Két balesethez is riasztották a tűzoltókat csütörtökön vármegyénkben 2023. március 17.

Halálos baleset történt csütörtökön délelőtt Szentesnél, a 4516-os úton. Egy autó lesodródott, az út menti fának ütközött, majd a szántóföldbe csapódott. A szentesi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emelték ki a sofőrt, majd átadták a mentőknek. A középkorú férfi a helyszínen életét vesztette.